I want to live to be a hundred plus one day, so I never have to live without you

GERENTES

Rebuan angin ngalayang kuwung-kuwungan
neleg nu leungit
nu boa kapanggih deui
kamari
di rebut leungeun deungeun

Peurih di tungtung buuk
tapi kudu ngalayang na rebuan bugang
nu teu kakureb
ngan teu kanyahoan

Beueus ku hariring
na harigu
baseh ku halimpu
Kuring pareumeun obor
kudu kumaha mulang tarima
(kanu keur neuteup di tungtung jalan)

lagi-ronda-ed.jpg

Panyileukan, 2007

April 11, 2007 - Posted by | Puisi

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: