I want to live to be a hundred plus one day, so I never have to live without you

Ngumbar Katineung..

Anjeun

Teu aya deui nu mikacinta iwal Anjeun
teu aya deui nu mikamelang iwal anjeun
pangnyaahna sadunya pangbageurna sadunya iwal anjeun
anu heman tur daria anu jangji satia ngan ukur anjeun

duh aduh aduh aduh
hate bagja bisa papanggih jeung anjeun
duh aduh aduh aduh
hate reugreug aya sagigireun anjeun

ngan saeutik hanjakalna lamun tepang osok ngajak rurusuhan
dasar kudu kanyahoan horeng anjeun geus rimbitan

Teu aya deui nu jadi pikir iwal anjeun
teu aya deui nu kagundamkeun iwal anjeun
inggis beunang ku batur inggis bogoh ka batur iwal anjeun
unggal peuting babacaan mapatkeun pelet asihan husus keur anjeun

duh aduh aduh aduh
kurang dahar kurang sare mikir anjeun
duh aduh aduh aduh
hayang deukeut hayang geugeut ngan jeung anjeun

dasar kudu kanyahoan ngirim SMS salah ngasupkeun eusina
SMS sial jeung cilaka… putus kaditu kadieu.

Ini lagu saya tulis dan dedikasikan buat temen yang sekarang masih berjuang mencari cinta palsu… hahahahaha

160512-3-embed.jpg

(sing inget ka purwadaksi..hehe, halah teuing naon artina eta teh..)

April 11, 2007 - Posted by | Hahaleuangan

2 Comments »

  1. Teu, teu pisan2 kang lah… sanes kitu maksud hate, sanes kitu tujuan diri, iwal ti nguji kamampu ngasah kabisa.. tuh geuning bener we masih keneh seukeut… “pangirut kageugeut” teh he.. he.. teu pira ngan saukur kieu yeuh ….

    “Asihan si buyur siwur pamere urang Karawang… sima aing sima maung, maung lumpat aing lumpat.. maung seuri aing era… sima aing sima maung si Maman …aeh salah si Nano…” Hik hik hik

    Comment by on2hood | April 11, 2007 | Reply

  2. modal ngarayu ku sms nya heheheheh. murah meriah

    Comment by dani | April 12, 2007 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: