I want to live to be a hundred plus one day, so I never have to live without you

Kacipta

Pateuteup waktos keur pageut
pameungkeut nambihan geugeut
matri pamageuh duriat
hanjakal ngan sajorelat geuning
sinar asih nu nembongan
rangkeuyan kembang harepan
leubeut meuhpeuy ku kadeudeuh
nyimpaykeun ngagaleuh maneuh

Aya lagu nu halimpu
ngacapkeun rungrungan kalbu
jentrengna sora kacapi
lagu hariring birahi
bray kacipta kumalangkang
sarining maduning kembang
sekar endah nu marahmay
campaka mekar gugupay

Cacapkeun harita tepang
diri teh sungkan paanggang
nyengcelang nu ngajak imut
imut nu ngan sajorelat ieu
sinar asih nu nembongan
rangkeuyan kembang harepan
teuteup anjeun nu kareueut
nambihan rasa kameumeut

Baranang bentang sulintang
caangna lir hate urang
mapaesan alam peuting
nu nyanding mawa hariring
nyawang bulan nu nembongan
caangna mawa harepan
nu endah mangsa harita
kacipta salalamina.

lagi-ronda-ed.jpg

April 17, 2007 - Posted by | Puisi

5 Comments »

  1. Geura gugah siang !
    Yeuh cikopi kanggo Akang, eleketek ulah ?

    Comment by hileud | April 18, 2007 | Reply

  2. he…he… lieur…:D

    Comment by aroengbinang | April 18, 2007 | Reply

  3. Hehehe.. manawi neng.. ari ningali bantal teh sok langsung bae teukiat hoyong ngalagedai…, nuhun nya katampi tah cikopi teh….

    Comment by dapriyadi | April 19, 2007 | Reply

  4. A… ayeunateh nuju caang Bulan, aya nu sok kumat teudamangna.

    Nuhun wengi abdi tiasa nyarios ka Aa sareng si Akang itu. Duanana tos dicirian ku AB.

    Baraya bageur.

    Comment by AB | May 2, 2007 | Reply

  5. Sanes da anu namina bantal kanggo urang mah atuh da leuwih2 ti agnes monika kageulisannana.mun ningali teh teu kaop hoyong ngarontok wae …

    Comment by dani | May 3, 2007 | Reply


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: